BROKAMÅLA GÅRD
Exklusiv fiskeweekend i "Lake Distrikt" Blekinge 

1/13
Broman inleder

När det är dags för regnbågsfiske med kompisgänget, som gillar att njuta av livets goda, då är det absolut läge för en weekend på Brokamåla gård, med fiske i några av Brokamålas många sjöar och Harasjömålas numer smått berömda Flugström.
Detta handlar kort sagt om en fisketripp med det där lilla extra.
Brokamåla och Harasjömåla ligger intill varandra i vackra Olofströms Kommun i Blekinge, som inte kallas för Sveriges sydligaste Vildmark utan anledning. Skogarna här är djupa och naturen vild och vacker, och skogssjöarna är magiskt vackra. Och dom hyser mycket gott om fin fisk och bra med stor fisk. 
Och boendet och servicen här är så bra som det blir.

Min absoluta favoritdestination när det kommer till regnbågsfiske.

Fisket

Brokamåla Gårds fiske omfattar fler än 25 sjöar som alla hyser gott om regnbåge i fin storlek. I flera av sjöarna går riktigt grov fisk och flera av sjöarna hyser även fin abborre och gädda.

Både flugfiske, spinnfiske och mete är tillåtet och mer eller mindre lika effektivt här. 
Flugströmmen i Harasjömåla ligger dessutom nästgårds, varför vårt paket även omfattar fiske där. I Flugströmmen, som är en konstgjord men numer uppvuxen och vacker, kvoterad strömsträcka på någon kilometer, sätts det regelbundet i riktigt stor fisk och få är de spösvingare som har gått besvikna härifrån. Som namnet visar på är det enbart flugfiske som gäller här.

Boende

Brokamåla Gård med anor från 1700-talet är en fantastiskt fräsch och charmig anläggning för fiskare, naturälskare och företag och andra organisationer.  Gården drivs av supertrevliga Lars och Maria och erbjuder superfräscht och kanonmysigt boende i en rad fina stugor och på gamla, nyrenoverade,  charmiga höloftet. Boendet och fisket är lite av kärnan i verksamheten, men man ordnar även allt från mat- och dryckeskurser till lerduveskytte och spabad med bastu etc. Mest speciellt med gården är just Lars och Marias goda anda och fantastiska service och deras otroligt goda mat, vilken vi alltså rekommenderar att man njuter av när man besöker Brokamåla Gård. En riktig pärla i sydliga Sverige.

För mer info om destinationen och fisket, eller om ni önskar få en offert på en skräddarsydd resa efter era egna önskemål eller med inslag av våra rekommendationer,  kontakta oss på info@fiskedestination.se