top of page

GÄDD- OCH HAVSÖRINGSWEEKEND PÅ ÅLAND
Fiska havsöring och gädda i den Åländska skärgården

Johan Broman har ordet 

”Igår landade vi över 30 gäddor med fin snittvikt på vår guidebåt. Dom på den andra guidebåten landade knappt 20 fiskar men med topp på över åtta kilo. Den fisken leder inför morgondagens fortsatta gäddfiske på detta underbara privata åländska gäddvatten, där ingen annan får fiska just nu än vi. I övermorgon går vi över till två dagars guidat båt- och/eller landfiske efter den åländska havsöringen, beroende på vindförhållandena. Stenstränderna utanför Kungsö och på Eckerö bjuder verkligen in till fantastiskt öringsfiske under både vår och höst. Långgrunda vikar löser av stenuddar och djuphålor i en till synes oändlig variation. Och varje kväll när vi kommer hem till den rediga timmerstugan så väntar bastu med dryck och sedan en god middag i goda vänners lag. Detta är verkligen Åland när det är som bäst!"

Sammanfatting

Följ med på en kombinerad gädd- och havsöringsweekend med två dagars guidat gäddfiske från båt på privat vatten och två dagars guidat havsöringsfiske på Eckerö och Kungsö. Med boende i Rundbergs fantastiska timmerstuga på Kungsö, strax norr om Mariehamn. Johan Broman guidar er till de hetaste fiskevattnen och vid större grupper guidar även Ingmar "Pingo" Eriksson. 

I grundpaketet ingår:​

  • Boende 3 nätter i Rundbergs timmerstuga Villa Kungsö, inkl. sängkläder, handdukar och slutstädning

  • 2 dagars guidat gäddfiske på privata vatten

  • 2 dagars guidat havsöringsfiske

  • Fiskekort 4 dagar

  • Guidning och fiskesällskap av Johan Broman (och extra guide vid större grupper)

  • Keps "I Bromans Fotspår"

Tillägg

Färja t/r

Mat & dryck

Eventuell förlängd vistelse

Pris: 8.000:-

Max antal gäster, 8st.

För mer info om destinationen och fisket, eller om ni önskar skräddarsy er egen resa, kontakta oss för offert på info@fiskedestination.se

bottom of page