top of page

KARLSKRONA SKÄRGÅRD
Oslagbart gäddfiske med boende på Dragsö Sportfishing Camp

Broman inleder

Ett exklusivt fiskepaket. Lyxig stuga och en motorbåt med 30-hästkrafter ingår i paketet. Karlskrona skärgård har ett av Sveriges bästa gäddfiskevatten!

Fisket

Karlskrona skärgård måste vara ett av Sveriges gäddrikaste områden. Och genomsnittsstorleken på fisken är imponerande, inte sällan över 80cm. Och fiskarna här är allt som oftast mycket välgödda och kämpaglada, och går inte sällan på mycket grunt vatten, vilket många gånger förgyller upplevelsen. Bara runt udden på Dragsö, ligger gäddvik efter gäddvik och när man kajkar runt här i båten känns det som att det aldrig tar slut. Och det är lätt att hitta runt här. På egen hand eller med någon av campens riktigt bra guider. 
 

Boende

Bor gör ni i superfräsch stuga på en av Blekinges finaste campingplatser – Dragsö Camping, eller Dragsö Sportfishing Camp, som det också heter. Fiskepaket Royal är campens lyxigaste fiskepaket. Ett paket för dig som vill ha det bästa boendet och kunna förflytta dig smidigt med en robust båt i skärgården. Det finns fem Royal stugor och varje stuga har ett unikt inredningstema. Skärgård, Retro, Berg, Svartvit och Glas. De är fullutrustade med dusch, toalett, diskmaskin mm. På campingen finns dessutom bla bastu och badtunna, en liten redskapsshop, en riktigt bra restaurang samt en egen kanonfin badstrand. 

Mat & dryck

I paketet ingår det helpension. Ni äter frukost i stugan. Lunch och middag avnjuts i Restaurang Havsviken eller som matpaket i skärgården. Alkoholhaltiga drycker ingår ej.

Läge

Dragsö ligger otroligt bra till. Bara runt udden börjar gäddfisket och på fem minuter med bil eller taxi når man dessutom charmiga Karlskrona centrum, fullt av bra sevärdheter, affärer, barer och restauranger.  

För mer info om destinationen och fisket, eller om ni önskar få en offert på en skräddarsydd resa efter era egna önskemål eller med inslag av våra rekommendationer,  kontakta oss på info@fiskedestination.se

bottom of page