top of page

LAPPLAND GRAND SLAM - Från TV
En unik fiskeupplevelse i norra Sverige - Datum för 2024 kommer under vintern

Lappland Grand Slam - Från TV - 

Resan där vi fiskar tre av världens bästa flugfiskevatten på fem dagar. Stor- röding, öring och harr står på menyn i några av dom finaste, bästa och vackraste strömvatten som finns. 

 

OBS! Denna rese är inte jämförbar med andra fiskeresor som har samma namn. Detta är en UNIK upplevelse direkt kopierad från Fiskedestination på TV. Fiske & Lyx i världsklass!
 

2019 valde vi att uppdatera vår tidigare resa för att göra den ännu bättre och det blev en fullständig succé! Vi kommer genomföra ett flertal resor varje år och vi tar max 6 fiskande gäster per resa plus guider. 

Från mötesplatsen i Kiruna transporterar vi oss med bil och helikopter mellan de olika fiskeplatserna där vi fiskar efter vår Grand Slam. Vi bor i stugor och tältkåtor och serveras magiska måltider i obeskrivligt vackra miljöer. Johan Broman, tillsammans med en lokal guide, är med under hela resan. 

Dag 1

Efter ankomst till Kiruna väntar transfer till Hemligjokk där vi bor första natten. Vi inleder med en sen lunch och därefter börjar fisket. Under eftermiddagen och kvällen fiskar vi efter storvuxen öring och harr i Hemligjokk. Dagen avslutas med grillat och framåt småtimmarna tar fiskehistorierna vid. 

 

Dag 2

Andra dagen inleds med morgonfiske i Hemligjokk för den morgonpigga samt frukost innan vi packar ihop och tar oss med helikopter till Rautasälven där vi installerar oss i vår basecamp i form av tältkåtor. Efter en gomomgång om fisket av Broman och en välbehövlig Murikka-lagad lunch fiskar vi efter grov röding och öring- fisket här är magiskt! Under kvällen serveras middag vid lägerelden samt en och annan stänkare

Dag 3

Efter lite morgonfiske vid Rautas samt frukost tar vi oss vidare med helikopter till Icehotel i Jukkasjärvi där det finns möjlighet att lyxa till det lite med en dusch etc. Efter en välsmakande lunch på Icehotel är det dags att transportera oss nerför älven i långbåt och gummibåtar till fiskelodgen Luspen där vi bor i stugor. Under eftermiddagen/kvällen/natten fiskas det efter grov harr och öring och middagen serveras vid lodgen av våra proffsiga guider. 

Dag 4

Efter ett par timmars morgonfiske och frukost packar vi ihop och tar oss med gummibåt nedströms till vår upphämtningsplats. Därifrån får vi transfer tillbaka till Icehotel där vi avslutar resan med en natt i stugor. 

Vid ankomst till Icehotel äter vi lunch och därefter får vi en guidad tur på Icehotel 365 (sevärt). Senare delen av eftermiddagen är fri för relax och återhämtning innan vi avslutar med en gemensam 2 rätters middag på Icehotels egna restaurang.


 

Dag 5

Frukost på Icehotel och därefter utcheckning och transfer till Kiruna flygplats etc. 

I priset ingår:
  • Alla transfers på plats

  • Helikopterlyft mellan fiskeplatserna

  • Frukost, lunch och middag samtliga dagar (inkl. en och annan stänkare efter resans gång)

  • Fiskekort

  • Lokal guide

  • Boende i 3 nätter i stuga och 1 natt i tältkåta    

  • Guidad rundtur på Ishotellet i Jukkasjärvi

  • En unik flugask med Bromans 15 Lappland Grand Slam favoriter ​

Pris: 29.950:-

Tillval:

  • Fiskeguidning och resesällskap, Johan Broman, bland annat känd från Fiskedestination, Fiske- lite djupare och fiskeDRAG på TV4's kanaler. Pris 4.950:- / person vid bokning av 6 platser.

  • Transport till och från Kiruna ingår ej men kan ordnas mot tillägg. 

För mer info om destinationen och fisket, eller om ni önskar få en offert på en skräddarsydd resa efter era egna önskemål eller med inslag av våra rekommendationer,  kontakta oss på info@fiskedestination.se

bottom of page